Ballina Lajme A është i pari i LDK-së në Prizren servil i presidentit Thaqi...

A është i pari i LDK-së në Prizren servil i presidentit Thaqi dhe i pushtetit ?

0
SHPËRNDAJE
    • Në kohën kur Kosova perjashtohet nga EQAR ,si dhe kur i gjithë opinioni publik kanë dal kundër politizimit te institucioneve arsimore ,i pari i degës së LDK-së në Prizren i jep përkrahje të emërimit të z.Lumnije Thaqi si prodekane,e cila njëkohësisht është edhe zonja e parë e vendit pra nëna e politikës në Kosovë.
  • Postimi i plotë i Avdylit

  • Si një zë shumëvjeqar kritik i politikës së Thaqit, kam drejtē të mendoj që sduhet tia cenojmë të drejtën as të avancimit as të emërimit të Lumnije Thaqit si prodekane, nëse ky emërim nuk është në kundërshtim me ligjin. Çdo burrë e grua duhet të jetë i barabartë për të konkurruar dhe per tu zgjedhur, pa marrë parasysh kush është dhe cfarë origjine ka. Por gjithmonē duke eliminuar implikimet politike e nepotiste por dhe duke u ikur paragjykimeve e nēnçmimeve të pabazuara në fakte

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here